Over mij

Focus on the good

Met een hart voor mensen.

Ik ben Kristien Vansimpsen, 36 jaar en mama van Thibau. Als jonge twintiger startte ik met mijn bachelordiploma Sociale Verpleegkunde in de zachte sector. Maar al snel combineerde ik mijn job als verpleegster met de uitbouw van een eigen bouwbedrijf, samen met mijn partner. Daar leerde ik, met vallen en opstaan, de kneepjes van het ondernemersvak en proefde ik er van alle domeinen: van HR en marketing, tot boekhouding en sales.

Bovendien groeide het bedrijf als kool, waardoor er snel 25 medewerkers aan de slag waren. En dat betekende dat ik ook heel wat watertjes doorzwom op vlak van (team)coaching. Meer nog: ik ontdekte dat mijn passie lag in werken met mensen, in de coaching van medewerkers en teams, om zo het potentieel te maximaliseren en iedereen te laten schitteren op zijn eigen manier.

btb (19 van 27)

“Winners are not those who never fail, but those who never quit”

In 2009 kreeg ik een zwaar ongeval, waardoor ik zes maanden werkonbekwaam was en nu chronisch pijnpatiënt ben. Maar toch was geen berg te hoog, geen uitdaging te veel en ging ik nadien weer even gedreven als ervoor aan de slag.

Toen mijn zoontje in 2014 geboren werd, ontdekte ik dat er meer was dan werken alleen, het zette me met de voetjes op de grond. En deed me beseffen dat ik gaandeweg, in al die drukte, in valkuilen getrapt was. Ik gooide het roer om en besloot om die ervaring en mijn hart voor mensen te combineren in Balance thy Business. Waarom? Omdat ik anderen wil behoeden voor die valkuilen. Met mijn rugzakje vol levenservaring is geen enkel pad te hobbelig en help ik anderen balanceren tussen de obstakels op de weg. Met als doelstelling: meer balans, meer resultaat, meer (professioneel) geluk.

Wil je ook die valkuilen op je ondernemende pad ontwijken? Maak gerust een afspraak en we bekijken samen wat ik voor jou kan betekenen.