Wat kan ik je bieden?

Just because you’re struggling does not mean you’re failing.

Ondernemen is een boeiend avontuur, met veel uitdagingen, maar soms ook met valkuilen. Als coach vergezel ik je als sparringpartner en loods ik je probleemloos doorheen je ondernemende traject. Hoe doe ik dat?

Als business coach:

Kom je in je ondernemersverhaal op kruispunten, maar weet je niet welke richting je moet inslaan? Of welke afslag je moet nemen?

Met mijn aanpak help ik je:

  • in je opstartfase met de ontwikkeling van een solide basis, zodat je een goed referentiekader hebt om op terug te vallen. Op die manier creëer je ook meer balans tussen werk en privé.
  • met stressmanagement, zowel voor jezelf als voor je medewerker of je team. Het is immers belangrijk om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Minder stress betekent immers meer balans.
  • in je groeifase als onderneming, want dat is een belangrijk sleutelmoment met grote vragen/beslissingen, zoals: breid je je team uit? En hoe pak je dat dan aan, zodat je een juiste, uitgebalanceerd groep creëert? Ik verdiep me in je bedrijf, je organisatiesystemen en ga met een concreet plan aan de slag. Zo kun jij beter focussen op je groeiende core business.
btb (21 van 27)

Als mindful wandelcoach:

Soms is de balans zoek in je (professionele) leven. En dat is helemaal niet zo raar in deze snelle en veeleisende maatschappij. Dankzij mindfulness wandelcoaching leer ik je de juiste ademhalingstechnieken om weer naar de basis te gaan en opnieuw een goed evenwicht te vinden.

Hierdoor:

  • krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je in beweging zet,

  • ontstaat er nieuwe ruimte en gaat er frisse energie stromen,

  • kom je fysiek en mentaal tot rust,

  • leer je leven in het nu, niet in het verleden of in de toekomst.

Dit kan zowel individueel als in groep.

Wil je ook naar meer balans in jezelf, je bedrijf of je team? Maak gerust een afspraak en we bekijken samen wat ik voor jou kan betekenen.